Vrijdag 21 juni  20.00 uur

   Conservatoriumklas Trompet

De studenten van de trompetklas van conservatorium Den Haag  brengen in diverse samenstellingen een programma waarin alle klankkleuren van de trompet en andere klein koper instrumenten tot uiting komen.


Vrijdag 19 juli  20.00 uur 

Trio Emra Oguztürk

Een uniek concert van dit trio met bespeling van een bijzondere mix van Oosters blaas- en snaarinstrumenten, waaronder de kaval, dudok, zurna, mey, baglama en tambur.  Laat u deze avond betoveren door de prachtige klanken van de muziek uit Anatolië.


Vrijdag 16 augustus 20.00 uur

Euregio Strijksextet

De afgelopen jaren konden we al genieten van de muziek van het Euregio Strijkkwintet. Dit jaar komen ze als sextet versterkt met een extra cellist en spelen ze het Sextet in Bes opus 18 van Brahms en het Capriccio van Richard Strauss.Vrijdag 27 september 21.00 uur

   Film & Muziek

Tijdens dit bijzondere concert wordt in de kerk de film The General van Buster Keaton vertoont terwijl Gijs van Schoonhoven, zoals dat vroeger ook gebeurde, op het orgel zal improviseren bij de filmbeelden. 


                 Zomeravondconcerten
Vrijdag 5 juli  20.00 uur 

     La Colombe en Cordier

Onder leiding van de dirigenten Jurriaan Poessé en Yassen Raykov  brengen deze gerenommeerde koren uit Enschede een bijzonder dubbelkorig concert. Te horen zijn o.a. het requiem van Herbert Howells en de Mis van Frank Martin.


Vrijdag 2 augustus 20.00 uur

      Duo Scando

Met moeder en dochter gaan we op muzikale reis naar Scandinavië. Ze leiden ons op een tocht langs Noorse fjorden, magische Zweedse  bossen, Finse dansen en 'hyggelige'Deense gezelligheid. Naast muziek van gevestigde componisten brengen ze hun eigen composities

Vrijdag 30 augustus  20.00 uur 

  Cello Duo Freijzer & Berman

De zomeravondconcerten 2024 sluiten we af met het cello-duo Freijzer & Berman. Zij laten de snaren van hun prachtige instrumenten klingen met werken van Gabriëlli, Vivaldi, Barriere en Paganini.